Wilt u meer bewegen of zou u graag aan een sport deelnemen? Wilt u na een blessure weer gaan wandelen, fietsen of herintreden bij uw sportclub? Wij kunnen u helpen met begeleiding en advies om uw activiteit of sport weer op te starten.

Hoe?

U kunt bij ons een vrijblijvende afspraak maken. Een buurtsportcoach (en tevens fysiotherapeut) zal een gesprek met u aangaan waarin duidelijk wordt wat uw persoonlijke doelstellingen zijn. Vervolgens zal een afspraak gepland worden waarin uw belastbaarheid in kaart wordt gebracht door middel van verschillende testen. Aan de hand van deze testen wordt een plan van aanpak opgesteld. Tevens is er de mogelijkheid om samen een sportclub of activiteit te bezoeken om te bekijken of deze bij u past. Aan deze afspraken zijn geen kosten verbonden!

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie en/of het plannen van een afspraak kunt u contact opnemen met Bart van Rongen (fysiotherapeut en buurtsportcoach), 024 – 677 85 85 of info@dehofstedebeuningen.nl.

Sinds 1 september 2015 zijn er in de gemeente Beuningen buurtsportcoaches actief. De buurtsportcoaches werken samen met diverse organisaties om activiteiten voor inwoners uit de gemeente Beuningen te organiseren.