Wat is Leefstijlclub Beuningen?

Leefstijlclub Beuningen is het onder begeleiding van een fysiotherapeut oefenen in groepen, van maximaal 12 personen, met behulp van medische trainingsapparatuur. De groepen zijn voor iedereen toegankelijk, dus ook voor mensen die niet onder behandeling zijn (geweest) binnen de praktijk.

Na de intake krijgt u een persoonlijk advies en een oefenschema op een digitale pas.

Uw programma wordt met behulp van de pas automatisch op de oefenapparatuur ingesteld en de door u geleverde prestaties worden opgeslagen.

Zo kan er naar een vooraf bepaald doel worden toegewerkt, waarbij de vooruitgang wordt bewaakt met het digitale schema.

Om u doelbewust te laten bewegen hanteren wij vaste trainingstijden. Het op een vast moment gaan bewegen en hier tijd voor vrij maken kan zeker in het begin lastig zijn, maar zorgt er op lange termijn echter voor dat u het bewegen langer volhoudt en dat uw inspanningen meer effect hebben. Daarnaast zorgt het bewegen in groepen voor meer onderling contact waardoor het trainen in een positieve sfeer plaatsvindt.

Een ander voordeel is dat uw begeleider u snel en goed leert kennen waardoor u optimaal begeleid kunt worden. Vooraf wordt met u bekeken in welke beweeggroep u aansluit. Meldt u zich als groep aan, dan wordt er samen met u een vaste tijd gereserveerd.

Scroll naar top