Agnes Leijting
Agnes Leijting

Wat is carpaaltunnel syndroom

Carpaaltunnel syndroom openbaart zich door een reeks vergelijkbare symptomen. De signalen zijn pijn (soms heel hevig), gevoelloosheid, stijfheid, een tintelend of branderig gevoel, verlies van kracht in handen en vingers, maar ook slapeloosheid door het veroorzaakte ongemak.

Werkwijze

De Phystrac is een tractie-apparaat dat speciaal is ontwikkeld voor de behandeling van patiënten met carpaaltunnel syndroom. De Phystrac is een mechanisch werkend tractie-apparaat. Het apparaat geeft via een band om de pols, tractie aan de onderarm. De onderarm en de elleboog worden met fixatiebanden op de juiste plaats gehouden. De tractie aan de onderarm wordt gegeven via de band om de pols, die bevestigd is aan een aandrijf- mechanisme. Dit zorgt voor een gecontroleerde tractie van de onderarm en pols waardoor structuren, spieren en ligamenten, die betrokken zijn bij het in stand houden van de klachten gaan ontspannen.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 024-675 18 04 of ons mailadres info@dehofstedebeuningen.nl.
Wilt u zich inschrijven dan kan dat ook via ons online inschrijfformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.