Wat is personal training?

Personal training helpt u om gericht te trainen en gericht te werken aan uw doelstelling. Wilt u uw trainingen naar een hoger niveau tillen met een vaste trainer? Vaker feedback krijgen op uw trainingsschema’s en de geboekte vooruitgang meten? Dan is personal training iets voor u!

Inhoud intake/traject

Tijdens de consulten wordt er gesproken over uw doelstelling en actieplan op korte termijn, maar ook op de langere termijn. Er wordt een trainingsschema/plan en advies op maat gemaakt. Het gehele traject wordt geëvalueerd waardoor u een ‘stok achter de deur heeft’. Daarnaast worden de resultaten gemeten; de fysieke metingen zijn afhankelijk van de doelstelling en het actieplan.

Trainingstijden van De Leefstijlclub Beuningen
DagTijden ochtendTijden middag/avond
Maandag t/m vrijdag08.00 – 12.00 uur16.00 – 22.00 uur

Wilt u meer informatie of een afspraak plannen?

Neemt u dan contact op met onze praktijk. Wij zorgen er vervolgens voor dat onze personal trainers contact met u opnemen.

Inschrijven personal training

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Heeft u aanvullende informatie of vragen dan horen wij dat ook graag! Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken.

Scroll naar top