E-GYM bij de Leefstijlclub Beuningen

De Leefstijlclub Beuningen heeft sinds kort een nieuw trainingsprogramma: E-gym! Onze fitcoaches laten je graag kennismaken met dit unieke concept.

Hoe werkt E-GYM?

Het E-gym trainingsconcept bestaat uit een opstelling van 8 krachttoestellen. Ieder apparaat richt zich op een andere spiergroep. Na een uitgebreide intake waarin een van de fitcoaches je doelen in kaart brengt, worden eenmalig alle toestellen voor je ingesteld door de fitcoaches. Alle persoonlijke gegevens, zoals je lengte, gewicht, trainingsgewicht en zitpositie worden automatisch bewaard op een persoonlijk polsbandje. 

Het trainingsgewicht van de E-gym apparaten wordt automatisch ingesteld aan de hand van een krachtmeting, die een van de fitcoaches de eerste training bij je afneemt. Elke deelnemer van een training beoefend een toestel tegelijkertijd en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel. Je hoeft dus niet op elkaar te wachten. Uw trainingsresultaten worden automatisch opgeslagen op uw polsbandje en kunnen worden bekeken in de E-gym app. 

Wanneer je fitter wordt, worden de apparaten automatisch aangepast zodat u de juiste weerstand blijft voelen. Zo train je doeltreffend, nooit meer te licht of te zwaar. 

Of je nu wilt revalideren of een beginnende sporter bent, met het E-gym trainingsprogramma haal je het maximale uit je training. Daarnaast train je bij de Leefstijlclub Beuningen altijd onder begeleiding van een van de fysiotherapeuten en/of fitcoaches.

Scroll naar boven