Binnen DBB bieden wij de mogelijkheid voor een sportspreekuur. Het doel van dit 15 minuten durende consult is om advies te geven met betrekking tot uw sportblessure. Bijvoorbeeld over wat de klacht is, hoe u er mee om moet gaan (met name met betrekking tot trainingen) en of fysiotherapeutische behandeling zinvol is. Het gaat hierbij enkel om klachten die zijn ontstaan of optreden tijdens sportactiviteiten. Er wordt in principe niet behandeld gedurende het sportspreekuur.

Het sportspreekuur is kostenloos. Wordt er echter besloten om met een fysiotherapeutische behandeling te starten, dan zal het sportspreekuur als ‘screening en onderzoek’ worden gedeclareerd aan uw verzekering (identiek aan een normaal fysiotherapeutisch behandeltraject).

Het sportspreekuur wordt niet op een vaste tijd georganiseerd. Om u sneller van dienst te kunnen zijn kan een sportspreekuur afspraak dagelijks worden gemaakt, mits onze reguliere agenda dat toe laat. We proberen uw afspraak in elk geval binnen 3 werkdagen te plannen bij onze sportfysiotherapeut.