Wat is Leefstijlclub Beuningen?

De Leefstijlclub Beuningen is het onder begeleiding van een fysiotherapeut en/of fitcoach sporten. Dit wordt gedaan in groepen van maximaal 12 personen. Met behulp van E-gym apparaten en eventueel aanvullend met small-group trainingen die functionele bijpassende oefeningen bevatten. De groepen zijn voor iedereen toegankelijk, dus ook voor mensen die niet onder behandeling (geweest) zijn binnen de praktijk van de Hofstede Beuningen.

De Leefstijlclub Beuningen is opgezet binnen de Hofstede Beuningen omdat wij niet alleen zorg willen bieden, maar ook onze cliënten willen helpen met het verbeteren van hun gezondheid door preventief met je lichaam aan de slag te gaan. Onze missie is dan ook dat wij mensen willen ondersteunen om naast het sporten ook gezond te leven om optimaal te kunnen genieten van het leven. 

Om u doelgericht te laten bewegen raden wij aan twee vaste trainingstijden te kiezen. Het op een vast moment gaan bewegen en hier tijd voor vrij maken kan zeker in het begin lastig zijn, maar zorgt er op lange termijn echter voor dat u het bewegen langer volhoudt en dat uw inspanningen meer effect hebben. Daarnaast zorgt het bewegen in groepen voor meer onderling contact waardoor het trainen in een positieve sfeer plaatsvindt. Een ander voordeel is dat uw begeleider u snel en goed leert kennen waardoor u optimaal begeleid kunt worden. U kunt er voor kiezen om een vaste dag en tijd te hanteren of jezelf flexibel aan te melden voor een training door middel van een app. 
Trainingstijden van de Leefstijlclub Beuningen

DagTijden ochtendTijden avond 
Maandag t/m donderdag08.00 tot 12.00 uur17.00 tot 21.00 uur
Vrijdag08.00 tot 12.00 uur17.00 tot 19.00 uur
Zaterdag09.00 tot 13.00  
Scroll naar boven